To blog συγκεντρώνει εμπειρίες από διάφορα στάδια της επαγγελματικής και μη ζωής του γράφοντος.

Οργάνωση εστιατορίου 60 θέσεων

 Αν ποτέ επιχειρήσετε να ανοίξετε ένα μαγαζί πχ εστιατόριο 60 θέσεων πάρτε υπ' όψιν σας τις παρακάτω λεπτομέρειες. Ολες οι επισιτιστικές επιχειρήσεις δυναμικότητας 60 θέσεων έχουν ένα κοινό παρανομαστή προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είτε πρόκειται για grill είτε για coffee shop ή stake house, ή pizzeria ή παραδοσιακό εστιατόριο, μέσα ή έξω από ξενοδοχείο το κοινό τους σημείο είναι ότι θα πρέπει να σερβίρουν σε μία δεδομένη στιγμή το maximum 60 κουβέρ.

Τα menu ή οι κατάλογοι των φαγητών φυσικά στο κάθε ένα απ΄ αυτά θα διαφέρουν αλλά όλα έχουν ένα κοινό σημείο δηλ. τις 60 θέσεις πελατών που μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε το μοντέλο -robot- για όλες τις περιπτώσεις.