To blog συγκεντρώνει εμπειρίες από διάφορα στάδια της επαγγελματικής και μη ζωής του γράφοντος.

Sales in restauration

Οι πωλήσεις Τέχνας Κατεργάζονται:

  • Στην σημερινή εποχή (1990-2000) δεν μπορείτε να πιέσετε τους πελάτες ν' αγοράσουν κάτι το οποίο δεν έχουν ανάγκη. 
  • Υπάρχουν όμως και κάποιες τεχνικές οι οποίες και με τη βοήθεια της ψυχολογίας, της οργάνωσης, της εκπαίδευσης και της εμπειρίας που μπορούν να αποδώσουν.
  • Το πουρμπουάρ   μειώνεται  γιατί οι καταναλωτές περιορίζουν  τα έξοδά τους  μέσα στα στενά περιθώρια των προϋπολογισμών τους. 
  • Αν επιχειρήσετε να τους τα πάρετε με "το ζόρι" κινδυνεύετε να τους χάσετε από πελάτες. 
  • Ωστόσο, όταν υπάρχει αντιστοιχία ποιότητας  και  τιμών έχετε ελπίδες να μην τους χάσετε.