To blog συγκεντρώνει εμπειρίες από διάφορα στάδια της επαγγελματικής και μη ζωής του γράφοντος.

FB1

 F+B
  • Εισαγωγή στον Οικονομικό Έλεγχο και στις Αγορές
Οι παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες που κατά καιρούς αναπτύσσονται από διάφορους ιδιωτικούς ή δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς, είναι δυνατόν να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης, προβληματισμού και ανάπτυξης custom made... από ομάδα συνεργατών και απευθύνονται σε προβληματισμένους ξενοδόχους, ξενοδοχοϋπαλλήλους... και όχο μόνο.
  1.  Η Λειτουργία του επισιτιστικού τμήματος
  2. Οι Προτεραιότητες και οι ευθύνες του επιστισμού στην καθημερινοτητά του.
  3. Δημιουργία του τμήματος Αγορών και Έρευνα αγοράς..
  4. Ηλεκτρονική Αγορά και η χρησιμότητά της.
  5. Οργάνωση Κεντρικής Αποθήκης -ποιοτικός έλεγχος και Απογραφές.
  6. Ο έλεγχος στο F&B Department και η σημασία του.
  • Η λειτουργία του επισιτισμού μιας Ξενοδοχειακής μονάδας σε Απόλυτους αριθμούς.
  1. Σύνθεση εδεσματολογίου
  2. Μεριδοποίηση και Πρότυπη συνταγή.
  3.  Μέση Τιμή -Στατιστικά και (sales mix )τμημάτων .
  4. Σχεδιασμός Καρτών και Μηνιαίες προβλέψεις.
  5. Τιμολογιακή Πολιτική
  • Διοίκηση Επισιτισμού
  1. Οι Παραγωγικότητες και το εργατικό κόστος στον Επισιτισμό. -Το μάρκετινγκ και τα χρονοδιαγράμματά του στα τμήματα του επισιτισμού.
  2. Το bgt και ο ρόλος του σε καθημερινό επίπεδο.
  3. Αξιολόγηση ερωτηματολογίου , οι προεκτάσεις του, ο επαναλαμβανόμενος πελάτης (πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε).