- Εισαγωγή στον Οικονομικό Έλεγχο και στις Αγορές
- Η Λειτουργία του επισιτιστικού τμήματος
- Οι Προτεραιότητες και οι ευθύνες του επιστισμού στην καθημερινοτητά του.
- Δημιουργία του τμήματος Αγορών και Έρευνα αγοράς..
- Ηλεκτρονική Αγορά και η χρησιμότητά της.
- Οργάνωση Κεντρικής Αποθήκης -ποιοτικός έλεγχος και Απογραφές.
- Ο έλεγχος στο F&B Department και η σημασία του.
- Η λειτουργία του επισιτισμού μιας Ξενοδοχειακής μονάδας σε Απόλυτους αριθμούς.
- Σύνθεση εδεσματολογίου
- Μεριδοποίηση και Πρότυπη συνταγή.
- Μέση Τιμή -Στατιστικά και (sales mix )τμημάτων .
- Σχεδιασμός Καρτών και Μηνιαίες προβλέψεις.
- Τιμολογιακή Πολιτική
- Διοίκηση Επισιτισμού
- Οι Παραγωγικότητες και το εργατικό κόστος στον Επισιτισμό. -Το μάρκετινγκ και τα χρονοδιαγράμματά του στα τμήματα του επισιτισμού.
- Το bgt και ο ρόλος του σε καθημερινό επίπεδο.
- Αξιολόγηση ερωτηματολογίου , οι προεκτάσεις του, ο επαναλαμβανόμενος πελάτης (πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε).