To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Χρήσιμο άρθρο του Τάσου Τρίκκα για τα "ενοικιαζόμενα διαμερίσματα" και όχι μόνο

Του Τάσου Τρίκκα

Οι μεταρρυθμίσεις, ο εκσυγχρονισμός, οι νέοι οικονομικοί θεσμοί είναι συνώνυμα του νεοφιλελευθερισμού. Όπως συμβαίνει με την τεχνολογία (computers νεότερης γενιάς, ''έξυπνα'' αυτοκίνητα -ή και ηλεκτρικές κουζίνες), υπάρχουν και μεταρρυθμίσεις παλαιότερης και νεότερης κοπής. Στην πρώτη γενιά μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνονταν μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής (''μακροοικονομική σταθεροποίηση'', λιτότητα), διόγκωση των ιδιωτικοποιήσεων, νέοι θεσμοί στο χρηματοπιστωτικό σύστημα -νέα αποθεματικά μέσα και νέες διεθνείς νομισματικές σχέσεις, αποδόμηση των εργατικών σχέσεων κ.λπ. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές δεν κρίθηκαν επαρκείς για την αποδοτικότητα του νεοφιλελεύθερου παραδείγματος.

Η trivago αποκαλύπτει τις τάσεις του φθινοπώρου για το 2017 στην Ελλάδα

Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ζεστός φθινοπωρινός καιρός δίνουν παράταση στις διακοπές των Ελλήνων αλλά και των ξένων τουριστών. Ποιους προορισμούς θα προτιμήσουν φέτος το φθινόπωρο οι Έλληνες και οι ξένοι τουρίστες; Πόσες μέρες θα πάνε διακοπές; Ποιες είναι οι μέσες προτιμώμενες τιμές για τους Έλληνες αλλά και για τις άλλες εθνικότητες; Ποιες εθνικότητες θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το φθινόπωρο; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας αναλύει τις τάσεις του φθινοπώρου του 2017.

Trivago: Διαφήμιση ενός ξενοδοχείου οnline: Εξέταση των CPM, CPC και CPA

CPM, CPC, CPA …Τι σημαίνουν ακριβώς; Ο καθένας στη βιομηχανία διαφήμισης ή σε έναν ρόλο μάρκετινγκ γνωρίζει πολύ καλά αυτούς τους όρους, οι οποίοι αποτελούν συντομογραφίες για διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης για online καμπάνιες μάρκετινγκ. Αλλά για τους ανεξάρτητους ξενοδόχους που είναι καινούριοι στο online τοπίο μάρκετινγκ αυτοί οι όροι μπορεί να τους είναι εντελώς νέοι, οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον ορισμό τους.

Ας προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε αυτή την ορολογία λοιπόν.
Γιατί ξεκινούν όλες οι συντομογραφίες με «CP»;