To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Συστατική επιστολή

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013
Συστατική Επιστολή για εργασία

Υπόψη : των ενδιαφερομένων Υπευθύνων Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού Ξενοδοχείων ή άλλων παρεμφερών Επιχειρήσεων

Ο υπογράφων Σταματόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας η οποία διαχειρίζεται και διοικεί το ξενοδοχείο Ionian Beach (http://www.ionianbeach.gr) με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή  βεβαιώνω ότι o κύριος Ιωάννης Γιαννόπουλος του Κωνσταντίνου προσλήφθηκε στην εταιρεία μου με ειδικότητα Υπαλλήλου Υποδοχής και εργάσθηκε κατά την τουριστική περίοδο του θέρους 2013 (1η Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου)

Ο ανωτέρω Υπάλληλος εργάστηκε ανελλιπώς και με τον απαραίτητο ζήλο και επαγγελματική συμπεριφορά και έφερε εις πέρας το έργο που του ανατέθηκε με επιτυχία. Η λύση της σύμβασή τους οφείλεται εις την εποχικότητα της επιχείρησης καθώς επίσης ήταν και ορισμένου χρόνου συμφωνηθείσα.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και όσο και ο Προϊστάμενος του τον εμπιστευτήκαμε στον χειρισμό σοβαρών υποθέσεων παραμονής πελατών όσο και του τομέα των κρατήσεων.

Ζητήματα δε τιμιότητας και ήθος του ανωτέρω δεν έχω παρά να υπογραμμίσω πόσο εξαιρετικά είναι, καθώς και το επίπεδο γνώσης της δηλωθείσης Αγγλικής γλώσσης που η εξάσκησή της ήταν ικανοποιητική.

Συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα τον κύριο Ιωάννη Γιαννόπουλο του Κωνσταντίνου να εργαστεί σε ανάλογη θέση ή να δοκιμαστεί και σε υψηλοτέρα καθώς η θέλησή και το ενδιαφέρον του για απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών είναι πολύ ζωηρό. Πιστεύω δε, ότι θα ανταποκριθεί στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβει.

Σταματόπουλος Γεώργιος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
και Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Ionain Beach
Λακκόπετρα Αχαίας
Τηλ. 26930 51 300

e-mail : info@ionianbeach.gr