To blog συγκεντρώνει εμπειρίες από διάφορα στάδια της επαγγελματικής και μη ζωής του γράφοντος.

Πωλήσεις κρασιού 40 τρόποι

  1. Κατά τον αρχικό χαιρετισμό
  2. Όταν ο πελάτης έχει επιλέξει το πρώτο και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το γεύμα του
  3. Λίγο πριν ο πελάτης μπει στη ζώνη του επιδορπίου
  4. Κατά την υποδοχή των νέων πελατών μιλήστε τους δύο (2) φορές τουλάχιστον για κρασί (Puis-je vous servir quelque chose a boire?… Un verre de vin, une bierre ou un soft drink? Notre vin a promotion aujourd’hui est) H έρευνα απέδειξε ότι οι πελάτες θυμούνται το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που τους προτείνατε!
  5. Συνδυάστε τα κρασιά του καταλόγου με τα πιάτα που διαθέτει ο μπουφές προκειμένου να είστε έτοιμοι να προτείνετε το ανάλογο κρασί με το ανάλογο πιάτο. Συμπληρώστε λίστα με εναλλακτικές προτάσεις κρασιών για κάθε πιάτο.
  6. Βρείτε κάποιο τρόπο εσείς οι ίδιοι έμμεσα ή άμεσα να διαφημίστε κάποιο κρασί. Σε αυτό το θέμα μπορεί να σας βοηθήσει ο προμηθευτής με ένα ανοιχτήρι ή κάτι άλλο. Μην τα περιμένετε όλα από τα πάνω!
  7.  Παρουσιάστε το κατάλογο των κρασιών με το δικό σας άμεσο και έξυπνο τρόπο!
  8. Πολλοί πελάτες πριν δειπνήσουν περνάνε από το μπαρ για το απερό τους. Στη συνέχεια επιθυμούν να συνοδέψουν το κύριο πιάτο τους με ένα καλό κρασί. Ευκαιρία λοιπόν τόσο οι μπάρμεν όσο και οι σερβιτόροι να τους πουλήσετε ένα καλό κρασί αφού τους … ψυχολογήσετε!
  9. Δοκιμάστε εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την φανταστική αίσθηση της γεύσης ενός ΑΓΙΟΡΓΙΤΙΚΟΥ μια μέρα με ένα γλυκό του μπουφέ που περιέχει σοκολάτα! Μετά προτείνετέ στους πελάτες σας ένα ποτηράκι!
  10. Βρείτε κάποιο τρόπο δικό σας να προβάλετε το αγαπημένο σας κρασί!