To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Μεζεδοπωλείο Πυρόλιθος

Προτάσεις από τη στεριά και τη θάλασσα. Συμπαθητικός χώρος του Πυρόλιθου, με τους ακόμα πιο συμπαθητικούς ιδιοκτήτες του, μας προκαλούν με μια νέα επίθεση γεύσεων με πιάτα που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν σαν «Πυρ και Μανία». Θαλασσομεζέδες για σας που αγαπάτε την ουζοκατάνυξη, με στρείδια, φρέσκο αχινό που φέρνει το άρωμα της θάλασσας στο πιάτο σας, πετροσωλήνες (εξαιρετικός μεζές), χτένια, φούσκες. Ανάλογα με την εποχή και ανάλογα με το τι θα βρουν οι μάγειρες του μαγαζιού. Και συνεχίζουμε…

New entry γεύσεις στην κανονική κάρτα. Σαλάτα με καπνιστό σολομό. Σαλάτα με βινεγκρέτ αρωματικών και λαχανικά με σάλτσα limoncello. Ζυμαρικά όπως τα ραβιόλι που σερβίρονται με ανθότυρο και ταλιολίνι με θαλασσινά. Στα κυρίως πιάτα, εκτός των άλλων, η νέα πρόταση σε κρέας είναι το ψαρονέφρι που γίνεται σοτέ με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και μαστέλο Χίου.
Αφού ολοκληρώσετε το γεύμα σας, που συνήθως είναι λουκούλλειο εδώ στο σούπερ μεζεδοπωλείο, που βρίσκεται στο Ίλιον, θα δροσιστείτε ευχάριστα με το γλυκό - κέρασμα του μαγαζιού: εκμέκ παγωτό με άρωμα μαστίχα. Αν αποφασίσετε να συνοδέψετε το φαγητό σας με κρασί, το κόκκινο και λευκό το φέρνουν τα παιδιά από μικρό κτήμα της Αχαΐας και είναι σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, παίζει και το τσίπουρο που έρχεται κατευθείαν από αποστακτήριο που βρίσκεται στα Γιάννενα.
Ο Πυρόλιθος είναι από τα οικεία αυτά μαγαζιά που ξεχωρίζουν, για πολλούς λόγους. Καταρχάς, οι ιδιοκτήτες και μάγειροι, δυο νέα παιδιά, είναι φιλόξενοι, φιλικοί, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε σας γευστική επιθυμία. Χαρακτηριστικά αναφέρουν με την άνεση που τους διέπει: «Αν κάτι δεν σας αρέσει, θα σας φτιάξουμε τη γεύση που θέλετε». Και μια συμβουλή: ζητήστε τους τις αγαπημένες σας θαλασσινές γεύσεις με ντομάτα, αρωματικά ή και στα κάρβουνα.
  • Χαρακτηριστικά
Κατηγορία: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Ώρες λειτουργίας: Ανοιχτά καθημερινά και μεσημέρι Ενδεικτικό Κόστος: 15€ Τοποθεσία Πόλη: Περιοχή: Ιλιον Διεύθυνση: Οσίου Λουκά & Παλαιών Πατρών Γερμανού Τ.Κ.: 13121 Επικοινωνία Τηλέφωνα: 210 2628383

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου