To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Δέκα κρίσιμες εργασίες για το άνοιγμα του Pool Bar

Δέκα (10)  necessary προ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ pre-works  ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ  Opening ΤΟΥ POOL BAR


1.    Έλεγχος μηχανής καφέ (άνοιγμα)/control cafe machine
2.    Καθαρισμός με VETEX των τραπεζιών, Στοίχιση καρεκλών τραπεζιών. Καθάρισμα τα τασάκια, τοποθέτηση πάνω στα τραπέζια / cleaning tables, quew  tables, ash trays
3.    Προσκόμιση πάγου και φρούτων για χυμούς (Πορτοκάλια) / Ice cubes,  fruits
4.    Έλεγχος για έλλειψη νερών μικρών μεγάλων / Small big waters
5.    Τοποθέτηση παραγγελίας (ειδών στη θέσης τους) /Arrange bottles of drinks full or empty
6.    Λαδόξιδα γεμάτα και αλατο-πίπερα πλήρη / Vinegar oil salt pepper
7.    Τύλιγμα μαχαιρο-πήρουνα για το a la carte / Forks and knifes
8.    Τέντες και πόρτες ανοιχτές στις 10.00 ακριβώς και μουσική / Doors open at 10.00 and music
9.    Βar καθαρό έλεγχος για ελλείψεις σε πιατελάκια του καφέ, κούπες, μπισκοτάκια κλπ. Quantity, Quality control of everthing about service
10.    Στρώσιμο τραπεζιών (ανάλογα και με τη δύναμη) για a la carte. Setting of tables

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου