To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Εστατόριο Semiramis

Η αποθέωση του design

Με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Karim Rashid, λειτούργησε το ιστορικό ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ανακαινισμένο, εξαιρετικού design, με χρώμα και φως σύμφωνα με το όραμα του Δάκη Ιωάννου και το ταλέντο του διάσημου designer, αποτελεί ένα κόσμημα πραγματικό στην αλυσίδα του ομίλου Yes! Hotels. Σήμερα θα σταθούμε στο βραβευμένο για τη δημιουργικότητα της μεσογειακής κουζίνας, χώρο του restaurant. Η άπαιχτη ατμόσφαιρα παντρεύεται με την πρωτοποριακή φιλοσοφία συνδυασμών του μενού.
Πρόκειται για μια νέα εμπειρία γευστικών εναλλαγών στο χώρο της εστίασης. Έτσι, το Semiramis αποφάσισε να απελευθερώσει την κλασική λογική ενός γεύματος και να τοποθετήσει στη θέση της μια ολοκληρωμένη πρόταση, που βασίζεται σε τέλεια ευελιξία στην ποσότητα και το συνδυασμό των γεύσεων. Και όλα αυτά να συντελούνται πάντα με γνώμονα την ποιότητα σε απόλυτα προσαρμοσμένες, καλές τιμές.

Η νέα πρωτοποριακή πρόταση του ντιζαϊνάτου ρεστό δίνει τη δυνατότητα επιλογής κάθε πιάτου από ορεκτικό, σαλάτα, pasta ή finger food σε μερίδες μικρότερες από τις κανονικές. Κάτι που πολλοί λατρεύουν διότι έχουν την άνεση και την ευχέρεια να δοκιμάσουν περισσότερα πιάτα, με ποικιλία γεύσεων. Ο εμπνευστής της κουζίνας του Semiramis και Executive Chef του ομίλου Yes! Hotels, Γιάννης Λουκάκος έχει την προσωπική του άποψη για το θέμα: «Πιστεύουμε, μας λέει, ότι η απόλαυση στο φαγητό επιτυγχάνεται με την ποικιλία γευστικών εντάσεων και εναλλαγών. Έτσι, η ελευθερία επιλογής μερίδων δοκιμής και το μοίρασμα των πιάτων στην παρέα, προσφέρουν τη δυνατότητα μιας πλούσιας εμπειρίας σε γευστική ποικιλία». Αλλά οι καινοτομίες του σύγχρονου ρεστό δεν σταματούν εδώ. Περιστρέφονται γύρω από μια οικεία και σπιτίσια ατμόσφαιρα με προτεραιότητα πάντα στην ελευθερία επιλογής του γεύματος, που αποτελεί πλέον «προσωπική» υπόθεση.

Το άτομο €20 - 45.
  • Χαρακτηριστικά
  1. Κατηγορία : CHIC RESTO
  2. Ενδεικτικό Κόστος: 20€
  3. Τοποθεσία   > Πόλη: Βόρεια Προάστεια
  4. Περιοχή : Κηφισιά
  5. Διεύθυνση : Χαρ. Τρικούπη 48
  6. Περισσότερες Πλ.: Κεφαλάρι, (Ξενοδοχείο Semiramis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου