To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Κανόνες καλού service

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΩΣ ΣΚΕΥΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
  • ΑΔΕΙΑ ΠΙΑΤΑ
  1. ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΕΥΣΧΗΜΟ, ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.
  2.  ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.
  3. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ , ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  4. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ, ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΠΛΑΓΙΩΣ ΔΕΞΙΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ.
  5. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ: ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ
  6. ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Η ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΚΟ.
  7. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΛΑΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟΥ.
  8. ΣΕΡΒΙΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
  9. ΣΕΡΒΙΣ ΑΣΠΡΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΩΣ ΤΑ 3/4 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΩΣ ΤΑ 2/3
  • ΓΕΜΑΤΑ ΠΙΑΤΑ
  1. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΠΙΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
  2. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΣΟΥ ΒΑΛΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΤΕΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ.
  3. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
  4. ΦΕΡΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΕ ΒΑΘΥ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΠΙΑΤΟ.
  5.  
  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΩΣ ΣΚΕΥΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

  1. ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ Η ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.
  2. ΤΑ ΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΒΗ, ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΙΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΚΑΝΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΦΙΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
  • ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΕΡΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ.ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
  • ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ:
  1. ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΠΙΑΤΑ
  2. ΠΡΟΚΟΜΙΣΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑ ΦΑΓΗΤΟ.
  3.  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΟ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕ ΤΗ ΠΙΑΤΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
  4. ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
  5. Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
  6. ΣΕΡΒΙΡΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ.
  7. ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. (ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ).
  8. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΠΙΑΤΑΚΙ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
  9. ΣΕΡΒΙΡΕ ΤΗ ΤΟΥΡΤΑ, ΠΡΟΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ.

  • ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

  1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΒΑΛΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩΠΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.
  2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΟ. ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΜΗΝ ΕΙΣΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΩΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ.
  3. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ. ΠΕΡΑΣΤΕ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ.
  5. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  6. ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΑΤΕΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.
  7.  ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
  8. ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ
  9. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΩΝ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.
  10. ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ/ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ/ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ (ΨΑΡΙ Η ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΤΕΜΑΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΕΛΛΑ.
  11. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΙ ΤΕΜΑΧΕΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ. ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΠΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ.
  12. ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ. ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  13. ΣΗΜ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ.

    • ΠΡΩΙΝΟ ΡΟΦΗΜΑ

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
    ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΩΙΝΩΝ BREAKFAST ROOM H Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.
    • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΩΪΝΟΥ
    1. CONTINENTAL BREAKFAST Η ΚΛΑΣΣΙΚΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ (ΚΑΦΕ, ΓΑΛΑ, ΤΣΑΙ, ΚΑΚΑΟ, ΤΙΛΙΟ), ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΖΑΧΑΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ. Ο ΟΡΟΣ "ΚΟΜΠΛΕ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΙ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ)
    2. ΤΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΣΑΙ, ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΛΕΜΟΝΙ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΖΑΧΑΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ).
    3. ΤΣΑΙ ΓΑΛΑ ΚΟΜΠΛΕ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΣΑΙ, ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΖΑΧΑΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ).
    4. ΚΑΦΕ ΚΟΜΠΛΕ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΦΕ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΖΑΧΑΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ.
    5. ΚΑΦΕ ΓΑΛΑ ΚΟΜΠΛΕ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ, ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΖΑΧΑΡΙ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ.
    6.  ΓΑΛΑ ΚΟΜΠΛΕ: ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ, ΖΑΧΑΡΙ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ.
    7. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΜΠΛΕ: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    8. ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΚΑΦΕΣ (NESCAFE): ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΖΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΕΣΚΑΦΕ ΜΕΤΑ Η ΑΝΕΥ ΚΑΦΕΪΝΗΣ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ.
    9. ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΛΕ: ΣΕΡΒΙΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ (ΟΧΙ ΚΑΦΕ) ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙ.
    • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Η ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΗ, ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ, ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.
    ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ.
    • ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΪΝΟ
    1. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ CONTINENTAL BREAKFAST ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ. Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
    2. ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΜΟΥΡΤΑΔΕΛΛΑ, ΣΑΛΑΜΙ)
    3. ΣΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΠΟΡΙΤΖ Η ΚΟΥΑΚΕΡ)
    4. ΑΥΓΑ Α-ΛΑ-ΚΩΚ, ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΟΜΕΛΕΤΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
    5. ΨΑΡΙΑ (ΣΧΑΡΑΣ, ΤΗΓΑΝΙΤΑ)
    6. ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΑ ΚΡΕΑΤΑ (ΑΡΝΙ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΟΙΡΙΝΟ)
    7. ΚΡΕΑΤΑ ΣΧΑΡΑΣ (ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΧΑΡΑΣ, ΦΙΛΕΤΟ)
    8. ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΡΙΤΟΥΡΑΣ (ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ, ΤΣΙΠΣ)
    9. ΤΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
    10. Η. ΧΥΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ
    11. ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
    12. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΒΟΥΤΥΜΑΤΩΝ (ΨΩΜΙ, ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΚΕΙΚ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)
    13. ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου