To blog αυτό δημιουργήθκε σε άσχετο χρόνο και συγκέντρωσε εμπειρίες του γράφοντος από διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής και εργασιακής του σταδιοδρομίας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες ξενοδοχειακές, εστιατοριακές και ιντερνετικές πηγές και σκοπό έχουν να στείλουν μηνύματα, να προβληματίσουν ή να ενημερώνουν τους αναγνώστες.

'Εναρξη σέρβις - Διαδικασίες - Server Opening Procedures (3)

Server Opening Procedures At the beginning of each shift -
  • Attend to all essentials (restroom, clothing adjustments, grooming) before work.
  • Clock in no sooner than 5 minutes before the start of your shift unless told otherwise from a manager.
  • Check your station assignments.
  • Check the Daily Service Board for specials, soup of the day, "86'd" items, etc.
  • Conduct your station check points
  1. Tables wiped
  2. Clean window sills
  3. Table base clean
  4. Chairs wiped
  5. Condiment containers clean and full
  6. Salt and pepper shakers clean and full
  7. Floor clean
  • Perform opening sidework - (wrapping silverware, making tea, cutting lemons)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου